fbpx

Hübriidtöö

Merle Liisu Lindma on Microsofti Eesti ja Norra arenduskeskuste personalijuht. Foto: Elina Kostabi

Meeldib see meile või mitte, aga maailm on lühikese ajaga muutunud niisugusel määral, et me ei osanud seda uneski näha. Kõige muu hulgas on muutunud töötamise viis ja koht. Veel eelmise aasta algul läks enamik kontoris töötavaid inimesi töö juurde kohale, et töö saaks tehtud. Enamikule oli kaugtöö võõras ning paljudele, kes sellest unistasid, oli see pigem erandkorras ja harva lubatud. Väga vähestele oli digimaailm andnud võimaluse töötada seda reeglipära rikkudes ehk töötades kus ja millal iganes.

Covid-19 tuli ja muutis ilmselt jäädavalt sisseharjutatud süsteemi, lüües selle vanast tasakaalust välja. Päevade ja ehk isegi tundidega pidid paljud inimesed töökoha kodus sisse seadma ja alustama sinasõprust kaugtööga, avastades võrdlemisi ekstreemsetes tingimustes selle plusse ja miinuseid. Ekstreemsed olid tingimused seetõttu, et tutvuda tuli ka paindliku tööajaga, sest koolid-lasteaiad olid suletud,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt