fbpx

EIL-i uus president Leo Rummel fännab inseneri elukutset

Leo Rummel (Foto: erakogu)

Eesti Inseneride Liidu (EIL) uus president on Leo Rummel, kes võtab teatepulga üle liitu alates 2006. aastast juhtinud Arvi Hamburgilt. Inseneri elukutset kõrgelt hindaval Rummelil (34) on mitmeid värskeid ideid, samas plaanib ta jätkata mitme igihalja teemaga. Kirjutab Mari Kamps.

„Eesti Inseneride Liit on olnud senini ja on ka edaspidi erinevate erialade inseneriorganisatsioonide katusorganisatsioon, ühendades kõigi valdkondade inseneride huvisid. Jätkub traditsioon valida aasta insener ja aasta tehnikaüliõpilane,“ räägib Rummel.

„Kui seni on aasta inseneri ja aasta tehnikaüliõpilase kandidaate saanud esitada üksnes organisatsiooni liikmed, siis tekkis mõte võimaldada kõigil kandidaatide esitamist. Nii saaks insenerikutsele rohkem tähelepanu tõmmata. Eelmisel aastal oli probleem, et kandidaate esitati väga vähe.“

Inseneride liidu laual on kindlasti ka teadus- ja tehnikakeskuse NOBEL teema. Riigikogu kultuurikomisjonile laekus 31.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt