fbpx

Testlio kasvab tarkvaraettevõtteks

Foto: Aigar Lusti

Testlio asutaja Kristel Kruustük peab kolmeks kõige olulisemaks aspektiks oma ettevõttes kultuuri, väärtusi ja visiooni. Viimased paar aastat on ta juhtinud ettevõtte testijate võrgustiku haldamise ja kasvatamise tiimi. Mai lõpus teise poja emaks saanud Kristel Kruustük on praegu aja natuke maha võtnud ja olnud rohkem Testlio eestkõneleja. Küsis Erik Samel.

Miks loobusite tegevjuhi ametist ja hakkasite testimist juhtima?

Otsustasin keskenduda nendele asjadele, mis mulle meeldivad. Olin selleks hetkeks Testliot juba umbes kuus aastat ehitanud ja aru saanud, et tegevjuhi rollis ei avaldu minu tugevused. Olen endiselt sisse võetud testimisest ja mulle on alati meeldinud meie testijate kogukonnaga koostööd teha.

2016. aastal olime kaasanud riskiinvestoritelt üle 6 miljoni dollari. Pärast seda läks meeletult raskeks, sest me palkasime väga kiiresti uusi töötajaid, aga mul juhina ei olnud kuigi palju kogemusi ja siis sai palju vigu tehtud.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt