fbpx

Kuidas valida tippjuhte?

Veigo Kell

Aastaid tagasi osalesin koolitusel ühes Tallinna hotellis. Õhtul kostitati meid püstijalabaaris suupistete ja väikese veiniga. Aga see koolitus jäi meelde pigem sel põhjusel, et ühel hetkel astus ei-tea-kust meie sekka Eesti president Toomas Hendrik Ilves, tervitas kõiki ja soovis jätku. Juhuslikult asus meie koolitustoa kõrval see ruum, kus president ennast eelseisvaks kõneks valmis seadis. Loomulikult ei tundnud ta meist kedagi, kuid selline vahetu suhtumine avaldas muljet. Ei mingit distantsi, aga kõik said otsekohe aru, kes olukorda valitseb. Sellist olukorda võikski kutsuda juhtimiseks.

Selle loo valguses hakkasin mõtlema, kuidas juhte valitakse. See on minu jaoks alati olnud üsna segane valdkond, sest raske on leida adekvaatset põhjendust, miks näiteks korduvalt skandaaliga lahkuma sunnitud juht ilmub ühtäkki jälle välja, ja jälle tippjuhina.

Seetõttu kaldun aina rohkem arvama, et juhtide valikul võiks hoopis parema tulemuse anda mõned ebatraditsioonilised meetodid.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt