fbpx

VEEBISEMINAR! Coachiv juhtimine.

Mihkel Joasoo, Marika Raiski, Andrus Kuus

Meie seekordsed esinejad usuvad, et kõike ise otsustav juht on tiimi arengu pidur. Seepärast räägime juhtimisstiilist, mida iseloomustab partnerlus ja koostöö. Coachiv juhtimisstiil annab võimaluse loobuda rangest hierarhiast ja kontrollist – iga töötaja on piisavalt motiveeritud et end iseseisvalt juhtida ja parimaid tulemusi saavutada.

Seminaril tutvustame coachivat juhtimist ja räägime sellest, kuidas seda oma organisatsioonis rakendada. Esinejad jagavad praktilisi soovitusi selle kohta, kuidas leida coachingu jaoks aega ja mis on selle juhtimisstiili parim praktika. Meie esinejad jagavad ka oma näiteid, mida nad on coachinguga saavutanud ja kuidas on coachiv juhtimine aidanud reaalses tööelus. Modereerib Anu-Mall Naarits.

Läbitavad teemad:

  • Kes on coachiv juht?
  • Coachimine ja mentorluse defineerimine
  • Kuidas coachingut organisatsioonis kasutada?
  • Coachiva juhtimise parim praktika
  • Soovitused, kuidas lahendada ootamatuid probleeme
  • Coachingu riskid

DIRECTORI VEEBISEMINARIDE SARI

See seminar on üks sarjast,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt