fbpx

Kadrian Jaagund – tekstiilirendiäri roherevolutsiooni juht

Foto: Arno Mikkor

Lindström Eesti ja Läti asepresidendi Kadrian Jaagundi jaoks on töövõit tugev tiim, kus igaüks soovib olla täna parem kui eile. Kirjutab Kadri Kütt.

Kadrian Jaagund ütleb, et tema juhtimisstiil on pigem toetav ja tema juurde ei ole mõtet läbimõtlemata küsimustega tulla. Kolleegil võiks olla lahendused välja mõeldud, et neid siis koos arutada, arendada ja neist parim valida. See arendab inimest ennast ja samas on tal tugi olemas.

Juhtimisstiili tuleb Kadriani sõnul kohandada vastavalt olukorrale ja inimesele, aga tulekahju korral on vaja ikka selgeid suuniseid anda. „Juht peab kohandama oma sõnumit lähtuvalt inimtüübist ja taustast. See on üks peamine aspekt, mille selle aasta alguses Lindström Grupi Eesti ja Läti asepresidendi kohale asudes oma isiklikus arenguplaanis veelgi selgemalt esile tõstsin. Kui kuulaja minust aru ei saa, on see minu probleem – ju ma siis ei ole tausta endale selgeks teinud.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt