Kaarel Suuk: mind motiveerib võimalus teisi käivitada

Kaarel Suuk (Foto: Ensto Ensek)

Ensto Enseki tegevjuht Kaarel Suuk (38) usaldab kolleege ega püüa iga hinna eest nende töösse sekkuda. Ta on elektriseadmeid ja -tarvikuid tootvas ettevõttes töötanud ligemale 15 aastat. Nende aastate jooksul on enim muutunud inimeste mõtteviis ja suhtumine töösse. Küsimusi esitas Mari Kamps.

Ehkki täna juhatab Suuk 450-liikmelist töökollektiivi, ei ole ta alati liidrirollis olnud. „Noorukina käis enesekindlus üles ja alla, palju olenes sellest, millises seltskonnas olin. Korvpalli näiteks mängisin endast neli aastat vanematega, sealt sain mingil hetkel julgustust ja enesekindlus tõusis, kui olin juba omaealistega koos. Lapsena tahtsin pigem väga võita. Vajadus end tõestada oli suur, soovisin olla tubli ja kogu aeg esimene. Kui midagi teha, siis ikka täiega!“ See lööb välja ka Eesti Elektriettevõtete Liidu iga-aastasel korvpalliturniiril. „Aktiivselt ma enam väga ei mängi,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt