fbpx

Kuus kilomeetrit

Lauri Tabur

Äratuskell helises pool kuus hommikul. Unest kiirelt võitu saanud, tõusin püsti, ajasin pärast hommikusi protseduure spordiriided selga ja suundusin koos päikesega ärkava Mustamäe vahele oma tavalist ringi tegema. Umbes-täpselt aasta tagasi alustatud hommikune jooksutuur oli kujunenud juba nii tavapäraseks, et ärkamine-virgumine polnud enam probleem. Tunnikese jooksul sai kenasti päevased toimingud ritta ja selgeks mõeldud. Viimase aja arengud aga, mil kriis pani kinni suure osa büroodest ning sundis inimesed mitmeks kuuks kodukontorisse, andis sellele varahommikusele toimingule veel ootamatu lisaväärtuse.

Võib tõenäoliselt pikalt arutleda kodukontori eeliste-puuduste üle, kuid üks mis kindel, kontorikeskkonnast välja kolimine lõhkus mõnedki meid toetanud harjumused ja käitumismustrid, mida pidasime nii enesestmõistetavaks. Märkasin, et mitmed muidu enesekindlad ja selge maailmavaatega koostööpartnerid hakkasid kurtma ebakindlust ja väsimust kuni selgete läbipõlemise märkideni välja. Nurjunud plaanid ja vähenenud või kadunud sissetulek oli kindlasti üks põhjus. Kuid kurtjate hulgas oli ka neid,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt