fbpx

Ardo Hansson usub T-kujulisse juhtimisse

Foto: Aigar Lusti

Eesti Panga endise presidendi Ardo Hanssoni karjäär on kulgenud üsna rahulikus tempos. Ta peab väga oluliseks, et igal juhil oleks mõnes tema juhitavas valdkonnas ka spetsialisti oskused. Küsis Erik Samel.

Kuidas Eestil teie hinnangul praegu läheb?

Eestil läheb praegu umbes niisama halvasti kui meie lähinaabritel ja sinna ei ole midagi parata. Lugedes, kuidas sarnased juhtumid on enne arenenud, võib eeldada, et varem või hiljem kaob see viirus ära ja enam-vähem vana seis võiks taastuda. Loomulikult oleme vahepeal mõnes valdkonnas harjunud teistmoodi toimetama, nii et päris tagasi me ei lähe, aga laias laastus ei taha ma uskuda, et see uus maailm erineb kardinaalselt endisest elust.

Millele soovitate juhtidel praegu keskenduda?

Praeguse olukorra üks positiivne pool on see, et iga ettevõte või organisatsioon on saanud ikka väga korraliku raputuse või stressitesti.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt