fbpx

Sündinud garaažis, elupaik rõdul


Nii võiks välja näha kortermaja, mille ehitamisel või renoveerimisel on kasutatud integreeritud päikesepaneelidega rõdupiiret (Foto: Innore)

Emajõe orus asuvas garaažis said kokku viis noort vihast meest ja viis purki spordijooki ning nad otsustasid, et on aeg teha oma firma, mis sai nimeks Innore Solar OÜ. Äriideeks sai päikesepaneeliga rõdupiirde väljaarendamine ja tootmine, sihturuks aga Norra ja kortermajad. Kirjutab Paavo Kangur

Kolm meest – Kristjan Igasta, Siim Persidski ja Lehar Kudu – olid õppinud Eesti Maaülikoolis maaehituse erialal, Tõnis Kaukvere omandanud teadmisi EBS-is ja töötanud Swedbankis ning viies mees, Siim Koolmeister, oli õppinud Tallinna Tehnikaülikoolis energeetikuks.

Nii võiks alata jutt firmast, mis üritab rahvusvahelist läbilööki tootega päikesepaneel-rõdupiire. Tegelikult startis kõigepealt Innore OÜ, keskendudes kaasaegsete rõdu- ja trepipiirete täislahenduste pakkumisele. Varsti mõisteti, et sellel alal on konkurents väga tihe ja rõdupiire on suurepärane koht,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt