fbpx

See hea, halb ja inetu

Kriis kisub maskid maha, kus hea ei tähenda vaid positiivseid otsuseid ja roosat kommimerd, vaid seda, kuidas käitutakse ja mil moel tehakse ka raskeid otsuseid. Kirjutab Katri Delimoge.

„Kohe, kui kriis alguse sai, hakkas seni muidu igati okei tööandja koost lagunema: info kuidas-kes-mida puudus täielikult, mistōttu mõned alustasid omaalgatuslikult tööd kodukontoris, teised aga istusid kontoris edasi. Kolm nädalat täielikku vaikust: juhtkond peidus, personalijuht kehitas õlgu! Tegime tööd edasi ja lootsime, et tuleb info ja plaan. Tuligi: neljanda nädala alguses sain tähitud kirja koondamisteatisega ja tund hiljem seisis maskitatud kuller mu ukse taga ning palus, et laoksin ettevõttele kuuluvad töövahendid kohe talle kotti… Sama saatus tabas ka paljusid teisi!” ütleb osakonnajuht. Ta oli selles mainekas ettevõttes töötanud viis aastat, täites igati edukalt oma ülesandeid. Mis on siis ikkagi see, mille tulemina jääb (äri)maailma keerulistel aegadel tööandjast maha hea,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt