fbpx

Rektor Enno Lend: inseneeria on tehnika, tehnoloogia ja loovus

(Foto: Kristjan Lepp)

Enno Lend (62) on Tallinna Tehnikakõrgkoolis (TTK) töötanud peaaegu kolmkümmend aastat, neist viimased kümme rektorina. Seda teekonda kirjeldab ta kui kulgemist, kus kogu aeg toimub midagi huvitavat ja ükski aasta pole eelmisega sarnane. Õpetatavates erialades on suurima arenguhüppe teinud töötleva tööstusega seotud erialad, muutunud on nii õppejõud kui üliõpilased. Koolijuhiga vestles Mari Kamps.


Olete TTK-ga seotud 1992. aastast saati, kui alustasite õppeprorektorina. Kas nende aastakümnete jooksul on enim muutunud kool, õppurid või õppejõud?


Kõik on väga palju muutunud. Kui alustada koolist, siis juba taristu on hästi palju muutunud, sest tänapäeval ei saa õppe- ja mõttetööd teha ventileerimata ruumis, kus hapnik otsa saab. Lisaks kaasaegne valgustus ja küte. Suure arengu on teinud läbi õppekavad, sest kui 1990ndate alguses alustasime kolmega,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt