fbpx

Õpiampsud suveks

Kui tahtmist sel suvel muude asjade kõrval ka üht-teist õppida, siis annab koolitusfirma Selged Sihid täiskasvanute koolitaja Kaire Viil siin häid soovitusi. Nii õpid ennast paremini tundma, su elu on põnevam, sa oled avatum ja tuled muutustega paremini toime.

  1. Esmalt on ehk hea meelde tuletada, et viska peast kõik ettekäänded, miks sa ei saa iseseisvat õppimist alustada. Tee lihtsalt algust. Tulemusi märkad juba kuu aja pärast: sul on rohkem enesekindlust ja kindlasti paraneb ka mälu. Sea sisse õpipäevik, kuhu kirjutad üles olulisemad mõtted ja info.
  2.  Digiõpe on järjest loomulikum aja sisustamise viis ning kevadine eriolukord soosis kvaliteetsete õppematerjalide loomist ja kättesaadavaks tegemist. Rikkalik valik kursuseid ning lühemaid ampse on Udemys, Courseras, EDXis, Eesti ülikoolide ja kutsekoolide digihoidlates ja näiteks võõrkeelt on tore õppida Duolingos. Loe enne hoolikalt kursuse sisu läbi ja kui vaja, küsi infot juurde.
  3. Omal käel õppimine või uue oskuse omandamine ei sõltu ajast ega kohast.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt