fbpx

Stoppkaader. Ära lase võimalust käest!

Mida sa teeksid, kui avastaksid ühel hommikul, et ettevõttele kuuluv auto on öösel ära varastatud?

Avaldus politseile? Kindlustusele? Mis veel?

Ja kas sellest jamast võiks ka mingit kasu tõusta? „Mis kasu, ainult peavalu ja raisatud aeg,” mõtleb nii mõnigi. Kõlab maailma kõige suurema klišeena, aga ütlen siiski – iga probleem on võimalus.

Vähemalt arvas nii umbes 100-aastase ajalooga USA šokolaadijookide müüja Yoo-hoo. Nimelt avastasid ettevõtte New Yorgi kohviku töötajad ühel päeval, et üks kaubik on ära varastatud. Nad oskasid selle olukorra nutikalt ära kasutada. Pane korraks ajakiri käest ja mõtle uuesti, mida sa teeksid?

Yoo-hoo lahendus oli tegelikult imelihtne – nad tegid kiirelt vargusest teavitava flaieri ja panid selle oma veebi üles. Sõnum: jaga ja levita seda ning kui sinu info viib kaubiku leidjani, siis saad kaks aastat nautida tasuta jooke meie kohvikus. 

Tulemus?

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt