fbpx

Kontrollifriiklus on kõige mõttetum tegevus

Foto: Urmas Kamdron

Millised on juhi võimalused olla väga piiratud ressurssidega mängides siiski unistuste tööandja, sellest räägib 2020. aasta Unistuste Tööandja konkursil finaali jõudnud Keskkonnaagentuuri juht Taimar Ala. Küsis Urmas Kamdron.

Millega Keskkonnaagentuur tegeleb?

Tegemist on asutusega, kus kokku on saanud valdkonnad, mida hoitakse sageli veel paljudes teistes riikides n-ö eri majades. Mõni aasta tagasi liideti kokku mitu asutust – nõnda on meil ühe katuse all nii hüdroloogia, meteoroloogia, looduskeskkonna seisundi ja keskkonnakoormuse hindamine kui ka põhitegevust toetav infotehnoloogia. Rõhutan meie asutuse suurt potentsiaali, sest keskkond on terviklik süsteem ja sellises vormis (ehkki ametkondlikult ebaharilikus) on loodud suurepärased tingimused, et näha ja hinnata seda kui tervikut. Sarnaseid asutusi on ainult kolm – Eestis, Lätis ja Sloveenias.

Miks need ametid Eestis liideti?

Ma olen seda endamisi mõelnud,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt