fbpx

Haavatavus

Lauri Tabur

„Me oleme võitjad!“ kirjutasin suurte punaste tähtedega videoseminari aknas avanenud valgele töölehele. Just nii oli üks noor kolleeg mõni hetk tagasi grupikõne alguses sõnastanud juhtlause, mis nende kümnepealist meeskonda ühendab. Just võitjad, sest kõigi neile seatud näitajate poolest olid nad kuni viimase ajani selle ettevõtte parimad ning ei häbenenud seda ka välja näidata.

Kuid olud muutusid, turg kukkus ja kui selle tiimi eestvedaja Margus mulle helistas, polnud ta häiritud mitte niivõrd paratamatust keskkonnamuutusest, vaid sellest, et tema pikalt kokku töötanud ning seni eeskujuks toodud meeskond oli tõsiselt tülli pööranud. „Täiesti tühiste asjade pärast tõmmatakse juba tüli üles,“ oli ta nõutu.

Marguse meeskond oli klassikaline staaride tiim, kus iga liige arvas ennast olevat valdkonna parimate hulgas. Tõenäoliselt oli ka, tuues mõõduvõtmistelt koju rohkelt äramärkimist ja auhindu ning esinedes nii mõnelgi erialasel konverentsil. Kuid nagu me Margusega telefonitsi ühisele arusaamisele jõudsime,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt