fbpx

Timo Raimla: kiirust ja kiirendust pole vaja karta

Foto: Karen Härms

Würth Groupi Baltikumi elektrimaterjalide hulgimüügiettevõtteid ja nende hulgas W.EG. Eestit juhtiv Timo Raimla on mõne aastaga suutnud W.EG. Eesti suurest kahjumist kasumisse tuua. Nüüd plaanib ta mitut uut strateegilist suunda. Vestlemas käis Erik Samel.

Kui palju koroonaviirus on teie tegevust muutnud?

Tegime ümberkorraldused samal päeval, kui eriolukord välja kuulutati. Jälgime ja järgime kõiki nõudeid ja teeme kõik mis vaja, et tõkestada viiruse levikut. Elektrilevi partneri ja suurlepingu teenindajana on meil kõik esindused avatud, samuti töötab keskladu. Oleme teeninduspunktides korraldanud töö vastavalt eriolukorra nõuetele. Iseteenindav pool ja kliendi kohvinurk on esindustes kinni. Administratiivtöö on kolinud kodukontorisse ja igapäevane tegevus jätkub.

Mis veel teoksil on?

Laual on W.EG. Eesti ja ka teiste Baltikumi ettevõtete viie kuni kümne aasta strateegiline visioon. Meie tegevus hõlmab Würth Grupi vaates energeetikalahendusi ja elektrimaterjalide hulgimüüki,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt