fbpx

Mariell Toiger: mind on kogu karjääri jooksul motiveerinud areng

Foto: Jake Farra

Paulig Grupp Soome ja Baltikumi turundusdirektor Mariell Toiger teadis juba karjääri alguses, et soovib tegutseda turunduse valdkonnas. Ta juhib rahvusvahelist tiimi ja mitmete kaubamärkide strateegilist turundust, seades esikohale oma inimesed ning ettevõtte väärtuspakkumise. Küsis Kadri Kütt.

Nädalaleht Talouselämä avaldas hiljuti edetabeli 35 silmapaistvast noorest tippjuhist. Te olete esimese eestlasena selles nimekirjas. Mis tundeid see tekitas?

See tuli minu jaoks üllatusena ja on ääretult suur tunnustus. Ma ei ole kunagi tööd kartnud ja mul on nii suur rõõm, et mind märgati. Kui peaksin mõistatama, miks just mind valiti, siis pakun, et eristusin oma karjääri kulgemise poolest. Võib-olla nähti minu loos järjepidevust, mille tulemusena on mul näidata mitmeid edukaid projekte, mida olen juhtinud.

Kas te olete naisjuhina tundnud vajadust ennast rohkem tõestada?

Ma ei ole seda kogenud ja arvan,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt