fbpx

Katri Delimoge: iga (nais)juhi edukuse taga on just tema ise!

Katri Delimoge on koolitaja, coach, sertifitseeritud läbirääkija, inspiratsioonikõneleja. Ta töötab fintech-ettevõtte Creditstar Groupis personalidirektorina. Rahvusvaheliselt tegutsevas ettevõttes on töötajaid 31 rahvusest. Katri peab ingliskeelset blogi, mille teemaks on inimeste igakülgne areng.
Ta on jaganud Directori lugejatele nõuandeid ja kogemusi igapäevajuhtimise teemal. Näiteks on ta kirjutanud sellest, et vigade tegemine on täitsa okei; millised omadused tulevad kasuks juhile viie aasta pärast; kuidas juhtida kaugtööd; kuidas leida just neid õigeid töötajaid jpm. Seekord on ta kirja pannud mõned oma kogemuse najal omandatud tõekspidamised. Juhilt juhile.

Olen juhi kingi kandnud priske tüki oma (töö)elust. Sellesse aega on mahtunud nii rõõmu ja rahulolu kui ka hetki, mil tunnen, kuidas kingad pitsitavad ja kannad on hõõrutud. Saadud õppetunnid ja teadmised on aga kõike seda väärt ja ma ei vahetaks neid kingi mitte kunagi millegi muu vastu välja. Tänu nendele olen ma see, kes ma olen;

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt