fbpx

Kaidi Ruusalepp rajab nüüdisaegset börsimudelit

Foto: Urmas Kamdron

Funderbeami asutaja ja juht Kaidi Ruusalepp, kes elab ja töötab praegu Singapuris, on ära teinud suured sammud, et oma ettevõtte uus kontor seal tööle panna. Singapur valiti asukohaks seetõttu, et seal sai uudsele ärimudelile litsentsi taotleda. Küsis Erik Samel.

Mis on praegu teie töised prioriteedid?

Tänast viirusega võitlevat maailma arvestades on lühiajalised prioriteedid riski- ja ellujäämisplaanid nagu igal teisel ettevõttel. Eelkõige on vaja hoolitseda selle eest, et inimesed, nende pered ja lähedased oleksid terved. Me töötame juba mõnda aega kodus ja oleme andnud töötajatele soovituse, et nad võimalikult vähe koduväliselt sotsialiseeruksid. Fotod, mis meile maailma eri nurgast kodukontoritest saadetakse, on tervet albumit väärt! Äri kontekstis on kriisiplaan valmis ja me juba järgime seda.

Kui pikemas perspektiivis vaadata, siis on Funderbeami missioon üles ehitada globaalne kasvuettevõtete kauplemiskeskkond.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt