fbpx

Koroonaviirus: juhi uus kuub

Kuidas kohaneda äris, kui meid kõiki on tabanud erakordne digijuhtimise ajastu? Kõikidel tasanditel, alates maailma tervisest kuni iseenese sisemise vaimse tasakaaluni. Margit Raid, kes on konsultandina nõu andnud paljudele organisatsioonidele ja juhtidele, sh kriisiaegse juhtimise teemal, kirjutab lähemalt. *** Pilt, kus (juhtimis)tiimid peavad iganädalasi koosolekuid või juht käib tiiru-kaks maja peal, et inimestega näost näkku suhelda, et ettevõtte rütmi tunnetada, on juba nostalgiamaiguline. Meil on kevad 2020. Põletavateks märksõnadeks on rütmita ning ajamahukad zoom-kõned, koostöö pere ja töö ühisvõnkes, ettevõtte kultuuri säilitamine, iga päev või lausa iga tund ette tulevate eriolukordade lahendamine ettevõttes, oma mõtte- ja juhtimisviisi muutmine…   On neid, kes on asunud rääkima 2008. aasta kriisi õppetundidest. On neidki, kes viibutavad näppu, et „mis ma teile rääkisin“. Juhi ees […]

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt