fbpx

Siseministeerium

Siseministeerium on üks Unistuste Tööandja 2020 konkursil osalenud ettevõtetest. Director toob teieni info, mida ütlevad ettevõttes töötavad inimesed oma tööandja kohta. Kiitused on kogutud perioodil detsember 2019 kuni jaanuar 2020.

Organisatsiooni taustainfo:

Siseministeerium koos allasutustega seisab selle eest, et iga Eesti elanik tunneks, et tal on siin turvaline elada ning Eesti piir ja riigikord oleks hoitud. Meie haldusalas töötab üle 8000 inimese, kes kaitsevad iga päev inimeste elu ja vara – nende hulgas politseinikud ja päästjad, piirivalvurid ja häirekeskuse töötajad. Siseministeerium kujundab siseturvalisuse valdkonna poliitikaid ja tagab allasutustele nende igapäevatööks vajaliku, alates motiveeritud töötajatest ja toimivast seadusandlusest kuni tänapäevase tehnikani.

Töötajate arv: 210

JUHTIMINE

  • Töökoormus on meil suur – seda salata ei saa ja tegeleme sellega, kuid organisatsioon panustab nii enda kui inimeste arengusse.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt