fbpx

Maru Ehitus

Maru Ehitus AS on üks Unistuste Tööandja 2020 konkursil osalenud ettevõtetest. Director toob teieni info, mida ütlevad ettevõttes töötavad inimesed oma tööandja kohta. Kiitused on kogutud perioodil detsember 2019 kuni jaanuar 2020.

Organisatsiooni taustainfo:

Oleme kogenud ja usaldusväärne partner ehitusturul ning meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset ja kliendi ootustele vastavat ehitustööde peatöövõtu, projektijuhtimise ja projekteerimise teenust.

Töötajate arv: 89

JUHTIMINE JA KAASAMINE

 • Meie meeskond on motivaator nr 1 (targad, tublid ja abivalmid) ning hea huumorimeelega- selliste inimestega on lausa lust oma tööpäev veeta. Lisaks on meil avatud ja uuendusmeelsed juhid, kes annavad töötajale piisavalt otsustusvabadust ning me saame oma tööprotsesse ise disainida.
 • Isegi kõige raskematel ja keerulisematel aegadel keskendutakse positiivsele ja minnakse entusiastlikult neid probleeme lahendama. Tööandja on andnud kindlustunnet ja näitab, et prioriteediks on tööline mitte see, et ülemused saaks enda protsendid täis.
 • Maru Ehitus arvestab oma töötajatega ning on loonud väga head võimalused töö tegemiseks. Saavutusi tunnustatakse ning vigadest õpitakse ühiselt. Ettevõte kaasab oma töötajaid arendustegevustesse, et tuleviku töökeskkond, töövahendid ja töökultuur oleks loodud võimalikult paljusid arvamusi arvesse võttes ning oleks meelepärane ettevõtte töötajatele. Suurt rõhku pannakse töö automatiseerimisele, et pidevalt korduvaid protsesse ei peaks iga kord uuesti tegema, millega tõhustatakse töö tulemuslikkust.
 • AS Maru Ehitus on ettevõte, kus hinnatakse oma inimeste tööd, kuulatakse, mida inimesed räägivad ja viiakse ettepanekuid ellu. Kriitika on teretulnud ja sellega arvestatakse.
 • Parim tööandja, kus olen töötanud juba mitu aastat, piisavalt suur, et läbi viia suuri tegusid ja samas piisavalt väike, et olla lähedal igale töötajale.
 • Maru Ehitus on äge ettevõte, kus töötajad tahavad olla päev-päevalt paremad, areneda ning on uhked oma ettevõtte üle. Firma on just parajalt nii suur, et inimesed on kursis ettevõtte ja kolleegide tegemistega, kuid samas leidub ekspertteadmisi pea igalt ehitusvaldkonna alalt, ning neid teadmisi ei hoita kiivalt endale. Ettevõttes on õhustik, kus iga inimene ja tema arvamus on ka tegelikult juhtidele võrdselt tähtsad, olenemata ametinimetusest või positsioonist, ning sellega arvestatakse.
 • Innovaatiline ja vastutustundlik.
 • Inimlikud ja innustavad juhid.
 • Uuendustele suunatud ettevõte, kus kõikide häält reaalselt kuulatakse. Ettevõtte kultuur julgustab kolleege omavahel rääkima ka teemadel, mis paljudes teistes organisatsioonides on tabud.

MEESKOND

 • Sõbralik kollektiiv, mõistvad ülemused.
 • Kogu meeskonnast kiirgavad tööde-toimingute planeerimisel ja ellu viimisel mõisted ‘kiirus’, ‘konkreetsus’, ‘täpsus’. Samas, kui keegi isiklikult jääb mõne ülesandega jänni, ei peeta paljuks küsida kolleegilt või juhilt nõu/juhist. Au sees on küllalt laia teemade ampluaaga täiendkoolitused, millest ammutatut jagatakse lahkelt ka kolleegidega.
 • Kollektiiv on positiivne ja kokkuhoidev. Võimaldab kooli kõrvalt tööl käia ning tuntakse muret, et ikka käin.

TÖÖTAJATE EEST HOOLITSEMINE

 • Tööandja, kes austab oma töötajat ja tema vajadusel paindliku graafikud, tööandja, kes alati väärtustab oma töötajat, pakkudes talle palju erinevaid võimalusi vägagi konkureeriva palga ja hüvedega.
 • Hooliv positiivne ja uuendusmeelne.
 • Ettevõtte on väga lojaalne töötaja vastu.
 • Kindel tööandja hea palgaga.
 • Maailma parim.
 • Tööandja, kes eristub teistest väga hea atmosfääri loojana. Töötamine Maru Ehituses on just kui nagu puhkamine, kuna stressi mida ehitusvaldkonnas on väga palju kõikvõimalike eri tasanditel, suudetakse siin juhtida töötajatest mööda filigraanse elegantsusega.
 • Usaldusväärne tööandja ja tööde teostaja.
 • Saan ennast teostada.
 • Super tööandja.
 • Kindel palk ja aus tööandja.
 • Väga töötajasõbralik suhtumine, töötaja arvamust arvestav, kindel töökoht.
 • Tööandja huvitub oma tööliste käekäigust! Ettevõte pakub paindlikku töögraafikut, korralikke töövahendeid ja -keskkonda, samuti on olemas vastutulelik ja mõnus kollektiiv.
 • Meie ettevõte on hea mainega ja sõbralik klientide ja töötajate suhtes. Ettevõttes on mõistev juhtkond ja positiivne õhkkond. Tööülesanded on selged ja huvitavad.
 • Meisterlikkus, Areng, Riskiteadlikkus, Usaldusväärsus.
 • Maru Ehituses töötamisel saab tööd teha paindliku tööajaga. Töötajaid motiveeritakse erinevate heade tulemuste eest rahalise preemiaga.
 • Üks parimatest tööandjatest kelle juures ma olen töötanud.
 • Maru Ehituses on väga hästi paika sätitud struktuur ja reeglistik (protseduurid, juhendid ja vormid). Kui reeglistikust väheks jääb, on ümber palju sõbralikke kolleege, kes hea meelega nõu ja jõuga abiks on. Lisaks käib Maru Ehitus ajaga kaasas ja järgib moodsaid trende töökorralduses, näiteks paindliku tööaja rakendamine, hubased puhkenurgad, ergonoomilised reguleeritava kõrgusega töölauad jne.
 • Väga paindlik ja vastutulelik. Panustab oma töötajatesse.
 • Aus, usaldusväärne, suurte kogemustega, vastutulelik, hea ja kindel koostööpartner.
 • Ülivinge.
 • Olen siin töötanud 10 aastat ja iga päev on eelmisest erinev ning igav ei hakka kunagi. Meeldivad ja tublid kolleegid, mõistev ning rõõmsameelne juhtkond ja hubane töökeskkond loovad mõnusa töömeeleolu. Pidevalt töötatakse selle nimel, et meil kõigil oleks veelgi parem oma igapäevaseid tööülesandeid ja eesmärke ellu viia. Oleme väga tublid! 🙂

Kiitused põhinevad ettevõtte enda töötajate tagasisidel oma tööandja kohta Unistuste Tööandja konkursi raames detsember 2019 kuni jaanuar 2020.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt