fbpx

Rahva Raamat

Rahva Raamat AS on üks Unistuste Tööandja 2020 konkursil osalenud ettevõtetest. Director toob teieni info, mida ütlevad ettevõttes töötavad inimesed oma tööandja kohta. Kiitused on kogutud perioodil detsember 2019 kuni jaanuar 2020.

Organisatsiooni taustainfo:

Rahva AS on Eesti suurim raamatute jae- ja hulgimüügiga tegelev kaubandusettevõte, millel on kolmteist kauplust kaheksas Eesti linnas. Lisaks oma kauplustele teenindame Eesti suurimaid jaekette: Selver, Prisma, Kaubamaja, Rimi, Maxima, Coop Eesti ning ka enamikke Eesti raamatukogusid ning raamatukauplusi. 2019 aastal avasime Telliskivis oma esimese resto-poe, kus saavad kokku head raamatud, suurepärane toit, mõnus atmosfäär ja muidugi palju toredaid inimesi. Vanalinna Rahva Raamat sai sügisel juurde stiilse kohviku, kus saab nautida nii häid raamatuid, kohvi kui ka erinevaid sündmusi.

Töötajate arv: 200

JUHTIMINE

 • Juhid on inimlikud ning mõistvad.
 • Tulevikku vaataja, edasipürgija, innovaatiline.
 • Tore ettevõtte, head töötingimused, suurepärane juhatus
 • Pidevalt arenev ja uuenduslik ettevõte.
 • Meeldiv, rõõmus ja samas õiglaselt karm. Keegi, kes on oma töötajatega koos (mitte ei ela oma kontoris kõrgtorni tipus ega oma vastuvõtuaega), kes pöörab neile kogu oma tähelepanu, naeratab neile, kiidab ja annab soovitusi ning tuleb ALATI appi (isegi kui ta räägib kellegagi tööalaselt mobiiltelefoniga või kirjutab tähtsat protokolli jne). Lisaks pole talle võõras huumor, vaid kasutab seda, et muuta päev vürtsikamaks. Leiab lahenduse kõigele.
 • Ettevõte võimaldab oma tööd hästi teha vabalt valitud ajal. Meeskonna komplekteerimine on osakonnajuhi vastutusalas.

TÖÖTAJATE EEST HOOLITSEMINE

 • Tunnen, et olen hoitud ja väärtustatud. Kui on hästi, siis märgatakse ja tunnustatakse, kui on abi vaja, ka siis märgatakse ning otsitakse kiirelt lahendusi.
 • Tuleb võimalikult palju töötajate vajadustele vastu ning arvestab kõigiga. Kui peaks tekkima motivatsioonilangus, siis tööandja püüab leida koos töötajaga lahenduse, mis rahuldab mõlemaid osapooli. Tunnustab ettevõtlike töötajaid.
 • Rahva Raamat on oma töötajate suhtes mõistev ja hooliv. Kiidaksin ka edasiarenemisvõimelisust ja avatust uudsele.
 • Mulle on oluline, et selles firmas hoolitakse oma töötajatest ja tunnustatakse neid. Siin on ühtehoidev kollektiiv, toredad ühisüritused, inspireerivad koolitused, töötajatele soodustused ja tulemuslik palgasüsteem.
 • Ettevõte tagab mulle mõnusa töökeskkonna, mis teeb minu omakorda õnnelikuks ning olen ka ise tänu sellele tööl positiivne.
 • Tööandja on toetav oma töötajate suhtes ning on igati abiks. On vastutulelik.
 • Rahva Raamat on paindlik ja hoolib oma töötajatest.
 • Head soodustused töötajatele. Tähtpäevade tähistamine.
 • Rahva Raamat on töötajasõbralik ja väga toetav uute töötajate suhtes.
 • Kui olin väga raskelt haige, siis tehti kõik endast olenev, et ma saaksin tööellu naasta ja prooviti igati paranemisele kaasa aidata. Sellisel keerulisel hetkel on taoline hooliv suhtumine äärmiselt oluline ja tekitas minus hea tunde.
 • Väga hariv ja hooliv tööandja. Iga päev on lausa lust tööle tulla ning paremat töökeskkonda kui raamatute keskel on raske leida.
 • Väga mõnus töökeskkond, paindlikus tööaegade suhtes, kaugtöö võimalus, võimalus palju õppida ja end teostada, väga toredad töökaaslased
 • Профессионал своего дела, быстро находит правильное решение на любой вопрос, заботится о своих работниках -организует для работников летние и зимние праздники, а самое главное поощеряет всех работников новогодней премией.
 • Väga töötajasõbralik ettevõte.
 • Väga vastutulelik tööandja.

MEESKOND JA TÖÖKESKKOND

 • Töökeskkond on hubane, kolleegid toetavad ja toredad. Rahva Raamatu omanikud meeldivad mulle ka inimestena.
 • Rahva Raamatu inimesi, alates juhtkonnast kuni teenindajateni välja, iseloomustab suur usk raamatute võlusse ning ühiselt pingutatakse selle nimel, et meie lugemiskultuur säiliks. Tunnen suurt uhkust, et mind on sellesse seltskonda valitud ja saan samuti oma panuse anda.
 • Tore töö. Sõbralikud inimesed. Ma armastan oma töö. Замечательный коллектив и самая лучшая работа, за которую получаю стабильное и не плохое вознаграждение. Очень довольна графиком, обожаю людей, с которыми провожу большое колличество времени на работе.
 • Head ülemused. Sõbralikud ja abivalmis kolleegid.
 • Rahva Raamatut iseloomustab soojus, sõbralikkus ja professionaalsus, mis tagab hea aura nii kontoris kui ka raamatupoodides. Siin armastatakse seda, mida tehakse. Siin saab muuta maailma paremaks ja ise areneda.
 • Minu tööandja on kaasaegne, sõbralik, paindlik, vastutulelik ja tore ettevõte. Meil töötab suur, toetav ja sõbralik kollektiiv.
 • Meie osakond on ühtne meeskond ja alati valmis üksteist aitama. Koos saab toredaid asju teha.
 • Maailmas, kus on nii palju lollust ja selgusetust, on Rahva Raamat targa inimese jaoks ideaalne koht töötamiseks. Raamatud on ja jäävad üdini positiivseks.

Kiitused põhinevad ettevõtte enda töötajate tagasisidel oma tööandja kohta Unistuste Tööandja konkursi raames detsember 2019 kuni jaanuar 2020.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt