fbpx

KPMG Baltics OÜ (KPMG Eesti)

KPMG Baltics on üks Unistuste Tööandja 2020 konkursil osalenud ettevõtetest. Director toob teieni info, mida ütlevad ettevõttes töötavad inimesed oma tööandja kohta. Kiitused on kogutud perioodil detsember 2019 kuni jaanuar 2020.

Organisatsiooni taustainfo:

KPMG Baltics OÜ (Eesti KPMG) on KPMG rahvusvahelisse võrgustikku kuuluv sõltumatu ettevõte, mis pakub auditi-, maksu-, raamatupidamis-, advokaadibüroo- ja nõustamisteenuseid nii era- kui ka avaliku sektori organisatsioonidele ja eraisikutele. Eestis on KPMG tegutsenud alates 1992.

Töötajate arv: 205

JUHTIMINE

  • Väga mõnus töökultuur, avatud juhtimisstrateegia ja läbipaistvus tekitavad ainult häid emotsioone.
  • Mul on imeline võimalus igapäevaselt rääkida kaasa protsesside kujundamises, tööaja efektiivsemas kasutamises, arendamises ja arenemises jne. See on nii palju rohkem kui tavaline töökoht 🙂 Tunnen igapäevaselt, et minu ettepanekud on kuulatud ja kuuldud, neid võetakse tõsiselt ning asjad päriselt ka liiguvad.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt