fbpx

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) on üks Unistuste Tööandja 2020 konkursil osalenud ettevõtetest. Director toob teieni info, mida ütlevad ettevõttes töötavad inimesed oma tööandja kohta. Kiitused on kogutud perioodil detsember 2019 kuni jaanuar 2020.

Organisatsiooni taustainfo:

2000. aastal loodud Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) on riikliku ettevõtluse tugisüsteemi üks suuremaid institutsioone ning viib Eesti riigi poolt sihtasutusele antud ülesandeid ellu kolme peamise tegevusvaldkonna kaudu: Eesti ettevõtete ekspordivõimekuse hoogustamine, turismitulu kasvatamine ja välisinvesteeringute Eestisse toomine. Oma tegevusega aitame kaasa Eesti majanduse pikaajaliste strateegiliste eesmärkide saavutamisele. Selleks toetame ekspordivõimeliste ning suuremat lisandväärtust loovate ettevõtete arengut. Meie kaugem eesmärk on aidata kaasa Eesti kujunemisele üheks konkurentsivõimelisemaks riigiks maailmas.

Töötajate arv: 305

MISSIOONITUNNE

 • Olen uhke, et saan töötada organisatsioonis, mis aitab kaasa edukama Eesti ehitamisele – majandusedule, ettevõtluse ja turismi edendamisele ning välisinvesteeringute kaasamisele. EASil on ühiskonnas kanda väärt missioon ja tööl väärtuslikud inimesed, keda hoitakse ning kellest enamus on pühendunud tegijad.

MEESKOND

 • Meie organisatsioonis töötavad suurepärased valdkondlikud eksperdid, kes on abiks Eesti ettevõtete ekspordil.
 • EAS kui organisatsioon koosneb suurepärastest inimestest, kes on toeks ettevõtjatele igal sammul. Tööandjana hoolitseb EAS oma töötajate eest hästi.
 • Innustav, inspireeriv ja tarkade kolleegidega ettevõte, kes suudab korda saata kogu Eesti arengut mõjutavaid tegusid!
 • Hoolib ja hindab oma töötajaid ja nende väärtuslikke kogemusi.
 • EASis töötab suurpärane meeskond, kes ajab “”Eesti asja”” – suure südame-pingetaluvuse-töökuse-meeskonnavaimu-avatuse-missioonitundega inimesed.

JUHTIMINE

 • Organisatsioon on targalt tegutsev, uuendusi loov ja tulemustele suunatud.
 • Huvitav töö, hea juht, suurepärased kolleegid, paindlik tööaeg.
 • Uuenduslik ja julge oma otsustes. EAS kui tööandja toetab kõiki neid ülaltoodud omadusi – kuigi tööd on alati palju, on juhid meile lähedal; töötajat märgatakse ja tunnustatakse läbi erinevate võimaluste; pereväärtused on hinnatud – tervisepäevad, toetused, lemmikud tööle, laste sündmused jms; mitmed ühistegevused ja strateegiapäevad koos kaasamisega; tiimiüritused liimumiseks; paindlik tööaega – kui ikka ei ole hommikuinimene, siis ärkad enda jaoks õigel ajal; korralik tervishoiuarst jne jne
 • Kuigi meie organisatsioon on mõjutatud erinevatest poliitilistest muutustest, siis tööandja seisab hea selle eest, et mõjud jõuaksid töötajateni võimalikult adekvaatselt ja pehmelt.”
 • EAS on loonud kõik tingimused tulemuslikuks tööks olulises valdkonnas.

Kiitused põhinevad ettevõtte enda töötajate tagasisidel oma tööandja kohta Unistuste Tööandja konkursi raames detsember 2019 kuni jaanuar 2020.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt