fbpx

Eesti Energia

Eesti Energia on üks Unistuste Tööandja 2020 konkursil osalenud ettevõtetest. Director toob teieni info, mida ütlevad ettevõttes töötavad inimesed oma tööandja kohta. Kiitused on kogutud perioodil detsember 2019 kuni jaanuar 2020.

Organisatsiooni taustainfo:

Eesti Energia on Eesti riigile kuuluv rahvusvaheline energiaettevõte, mis tegutseb Baltikumi, Soome, Rootsi ja Poola elektri- ja gaasimüügi turgudel ning rahvusvahelisel vedelkütuste turul. Pakume energialahendusi alates elektri, soojuse ja kütuste tootmisest kuni müügi, klienditeeninduse ja energiaga seotud lisateenusteni. Meie unikaalsed põlevkivi töötlemise teadmised ja tehnoloogia on hinnas kogu maailmas.

Töötajate arv: 5000

ARENGU- JA KARJÄÄRIVÕIMALUSED

 • Eesti Energias on igal töötajal võimalus maksimaalselt panustada ja ise areneda. Töö on väga huvitav, suurte väljakutsetega, aga samal ajal väga oluline nii riigile, kui ka iga inimesele. Eesti Energia pidevalt tegeleb juhtimiskultuuri arendamisega, mis aitab inspireeriva ja hooliva meeskonna loomisel.
 • Ettevõte on pidevas muutumises ja arengus ning seeläbi pakub kogu aeg huvitavat tööd, arengu – ja karjäärivõimalusi. Innovaatiline ja äge tööandja.
 • Elektrilevis tunnustatakse töötajaid ja räägitakse regulaarselt arenguvõimalustest.
 • Ettevõttes töötades on võimalik rakendada oma teadmisi ja oskusi, saada ainulaadse kogemuse ja inspiratsiooni, luua lisaväärtust Ida-Virumaale ja kogu Eesti riigile.
 • Võimalus töötada kiirelt arenevas ettevõttes, kus pead olema ka ise võimeline muudatustega kaasa minema ja uusi meetodeid välja töötama. Kunagi ei teki rutiini, sest kõik on pidevas muutumises ja väga põnev tänu sellele.
 • Siin on suurepärane võimalus teha suuri asju.
 • Ettevõtte suurus ning erinevad põnevad valdkonnad annavad võimaluse igale töötajale, kes vähegi tahab, areneda tohutu hooga ja erinevates suundades.
 • Eesti Energia annab võimaluse teha tähendusega vajalikku tööd. Meil saab realiseerida oma ideid, võtta vastutus suurte asjade eest ning töö eest õiglast tasu.
 • Kindel ja tugev tööandja, kus on palju arenguvõimalusi.

ORGANISATSIOONIKULTUUR

 • Minu tööandja põhiväärtused on loonud organisatsiooni kultuuri, mis mind inspireerib veelgi tugevamini pingutama ühiste eesmärkide saavutamise nimel. Minu tööandja mõtleb töötajakeskselt, innustab meid enamaks ja väärtustab ning tunnustab saavutusi. Oleme üks pere ja meid seob ühine energia.
 • Innovaatiline, kindel, tippspetsialistidest meeskond, vastutustundlik, parima elu nimel.
 • Mõistev suhtumine ja ausus. Ettevõte toetab uue töötaja sisseelamist suuresti ja muudab kogu protsessi nauditavaks. Parimad kolleegid.
 • Hoolib töötajatest ja kogu ühiskonnast. Julgeb mõelda ja teha teistmoodi.
 • Iga päev tulen hea meelega just sellesse ettevõttesse tööle, ametikoht ettevõttes ei ole üldse oluline, kuna ettevõte võimaldab tegeleda ja toimida täpselt nii kuidas vaja on, et minul oleks hea ja ettevõttel oleks hea. See paneb igapäevaselt aina rohkem panustama.
 • Tore seltskond, kus mõnus töötada!

Kiitused põhinevad ettevõtte enda töötajate tagasisidel oma tööandja kohta Unistuste Tööandja konkursi raames detsember 2019 kuni jaanuar 2020.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt