fbpx

Tee vigu, palun!

Miks on sinu kui professionaali puhul vigade tegemine okei ja mitte ainult, vaid lausa hädavajalik edu tagamiseks? Katri Delimoge ood vigade tegemisele.

„Olin hirmsa jama kokku keeranud: eelarve oli lõhki, tähtaeg ammu möödas, klient ähvardas lepingust tulenevate trahvidega. Läksin juhi jutule, lahkumisavaldus tagataskus: et nüüd siis ongi kõik! Tema aga kuulas mu rahulikult ära, tänas aususe eest ja ütles, et olen kindlasti sellest kõigest õppinud ja suudan edaspidi selliseid olukordi vältida ning teisigi nõustada. Oot, ega täna juhuslikult 1. aprill pole?!” Nii rääkis mulle hiljuti üks töötaja, kes oli ise veel toimunust selgelt jahmunud.

Kujuta ette maailma, kus me oleksime alati kõiges kõige paremad; teeksime kõike veatult; teaksime kõike alati peensusteni ette ja tegutseksime juba niikuinii kindlale edule panustades täiesti masinlikult. Kuhu mahuksid aktiivne mõttetöö, kogemuste omandamine, õpetlikud momendid ning kasv? Ja olgem ausad, ka parajas koguses adrenaliini, kui oleme ärevil,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt