fbpx

Peep Talving: juhina ei ole tark nii kiireid otsuseid teha nagu traumakirurgina

Põhja-Eesti Regionaalhaigla ülemarsti Peep Talvingu juhitud projekti tulemusel on meil peaaegu kaks korda vähenenud suremus raskete traumade korral. Talving pöörab kõige suuremat tähelepanu kommunikatsioonile. Küsis Erik Samel.

Millised teemad teil praegu käsil on?

Neid on palju. Nii suure organisatsiooni juhtimine (Regionaalhaigla Grupis on ligi 5000 inimest) sisustab 24/7 kergesti ära. Tegeleme intensiivselt oma kümne aasta arengukavaga. Enne tegime kolmeaastaseid arengukavasid, nüüd aga on taristu investeeringud pikaajalised ja me vajame laiemat tulevikuvaadet.

Vaatan ka üle, mis eelmisel aastal tehtud, samuti selle aasta eelarvet ja tegevusplaane. Ühendame hiljuti omandatud Põhja-Eesti Taastusravikeskust oma süsteemiga jne.

Hetkel jälgime väga täpselt koroonaviiruse kulgu maailmas, www. ecdc.europa.eu infot ja Terviseameti juhtnööre. Regionaalhaigla infektsioonikontrolli arstid on teinud haiglale tegevusjuhendid ja me oleme täiendanud ladu nakkustõrjetarvikutega. Vahepeal märkasime juba, et tarneajad hakkavad pikenema, mis võiks tähendada,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt