fbpx

Galerii: Helsingi motomess MP 20 toimus 40. korda

Helsingis veebruari alguses toimunud MP 20 Moottoripyörämessut olid järjekorras juba 40. Mootorratta- ja mopeeditootjate, motovarustuse ja varuosamüüjate kõrval olid esindatud mitmed motoklubid ja projektirataste ehitajad oma vingemate masinatega, lisaks toimusid kõrvalhallis uute rataste proovisõidud ning valiti ka motomiss.
Kokku 200 eksponendi hulgas olid väljapanekuga esindatud kõik teada-tuntud mootorrattamargid nagu Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, Keeway, KTM, Moto Guzzi, Vespa, Peugeot, Polaris, Suzuki, Triumph ja Yamaha. Lisaks neile olid eksponeeritud ja iseehitatud mootorrataste võistlustele toodud umbes 100 mootorratast võistlusklassides Custom, Classic, Street ja Open.
Kolmepäevast messi (31. jaanuar–2. veebruar) külastas kokku üle 55 000 inimese, kõige populaarsemaks päevaks osutus taas laupäev, mil messikeskust väisas 30 000 inimest. Messi meenutavad fotod on välja valitud projektirataste hulgast, sest uusi mudeleid saab huviline ise motofirmade kodulehtedelt vaadata. Tekst ja fotod Gerli Ramler. e.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt