fbpx

Urmo Sisask: tööstus käib ajaga kaasas keskkonda unustamata

Urmo Sisask (Foto: HY Tech Comp)

Tehnoloogia arengutega kaasaskäimine esitab tööstusele üha uusi väljakutseid, lisaks tuleb aina enam arvestada keskkonnaga. „Valdkonna jaoks on suur mõttekoht, kuidas haarata noori, kuna majandust pehmete väärtustega edasi ei vii,“ räägib HY Tech Compi juht Urmo Sisask. Kirjutab Gerli Ramler.

Pidev areng tagab jätkusuutlikkuse

Õhukesest plastist ja lehtmetallist toodete allhangetele spetsialiseerunud HY Tech Compi (vana nimega Hyrles OÜ) võtmekliendid, rahvusvahelised suurkorporatsioonid käivad ettevõtet regulaarselt auditeerimas, kusjuures auditite käigus saadakse sageli uusi ideid protsesside parendamiseks. „Suurettevõtetel on ju alati palju enam ressursse ehk raha igasugu uuendusi läbi viia, seega on nendelt saadav nõu meiesuguse väike-keskmise ettevõtte jaoks väga kasulik. Meil jääb katsetamise faas vahele ja saame kohe kasutada parimaid praktikaid. Lisaks meeldib mulle teisi tootmisettevõtteid külastada. Sektorist olenemata on tihti midagi asjalikku kõrva taha panna, nähes, kuidas teistel on asjad tootmises korraldatud.”

Palju häid mõtteid on Sisask saanud külaskäikudest Saksamaa ja Taani tootmisettevõtetesse.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt