fbpx

Kohimo – keskkonnasõbralik suurte mahutite ekspert

Sillamäe terminali jaoks valminud mahutid (Foto: Kohimo)

Vedelnaftasaaduste ja puisteainete töötlemise terminale ning tootmishoonete metallkonstruktsioone ehitav Eesti metalliettevõte AS Kohimo on võimeline ehitama mahuteid, mis on sama suured kui Tallinnas asuv superministeerium. „Ettevõtte iga objekt ja projekt on unikaalne,“ kinnitab Kohimo juhatuse esimees Igor Kond. Kirjutab Gerli Ramler.

Kohimo tegutseb tegelikult juba aastast 1953, toona oli tootmisettevõtte nimi muidugi teine. Praegune nimi Kohimo tuli koos taasiseseisvunud Eestiga. Muide, tootmise asukoht on Kohimol olnud kõik need ajaloorikkad 67 aastat sama, kuigi nüüd on plaanis mõne aasta pärast kolida. Mahutite ehitamise kompetentsi arendamisega alustati Kohimos nime sünniga ligi 30 aastat tagasi.

Alates 2018. aastast kuulub Kohimo Alexela Groupile. „Meil on vedelkütuste, väetiste ja kuivlasti terminalide ehitamisel unikaalsed oskused ja teadmised. Samas on investeeringud nimetatud valdkonnas Eestis ja lähipiirkondades kahjuks vähenemas, mis omakorda on andnud meile hoogu panustada uutesse ärisuundadesse.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt