fbpx

Autentsus – liidriks olemise ja edukuse alus

Juhtimine ei tugine enam ainult klassikalistele juhtimisoskustele, vaid millelegi, mis on seotud ehedusega, inimese sügavama olemusega. Mida tähendab autentne juhtimine, kirjutab Invicta juhtimistreener Kadri Arula.

*

Me vajame tänapäeval teistsuguseid, veelgi paremaid juhte. Juhtimise olemus on muutunud, sest digiajastul on kõigil ligipääs infole, kõik on targad. Directori jaanuarinumbrist lugesime, et Maive Rute jaoks sõltub juhtimine sellest, keda ta juhib; üha olulisem on teha tööd, olles kooskõlas sisemiste väärtustega, ning et koolitarkusele lisaks on aeg hakata süvitsi minema. Klassiruumis juhtimise kohta kirjutas Lauri Tabur, et autoriteet on hääbuv suurus ja väga põhimõttelised seisukohad, millele oleme oma juhtimismeetodid üles ehitanud, seatakse ühel hetkel küsimuse alla.

Head juhtimist on vaja rohkem kui enne

Autentsus tähendab ehtsust, ehedust, usaldusväärsust, algallikal põhinevat. Juht on autentne, kui ta on eneseteadlik ja ehe,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt