fbpx

Tähelepanu, valmis olla ja läks, (über)liider!

Milliseid oskusi peetakse enesestmõistetavaks viie aasta pärast, 2025. aastal, et olla hea liider? Vaata need juba praegu üle, et teaksid valmis olla. Lähemalt kirjutab Katri Delimoge.

„Ma olen niigi ülepeakaela igasuguste tootearendustega hõivatud ja kuklas hingab ka teadmine, et meeskond vajab õlale patsutamist. Ja selle kõige kõrvalt peaks veel jõudma ise midagi juurde õppida ja ennast arendada, et hea juht olla?! Get real – sellisel juhul poleks ma ju enam inimene, vaid über.. miski…,” mõtiskleb ühe suurettevõtte juht.

Tõsi see on, et võttes arvesse kõiki ootusi ühele märkimisväärsele liidrile, tundubki see inimlikult liig mis liig. Maailm on ülitempokas, tehnoloogiast pungil ja efektiivsust hingav. Murdsekunditega leviv innovatsioon ja tehnoloogilised imed on saanud meie (töö)elu lahutamatuks osaks ja seega peavad uute meetmetega kohanema ka meie teadmised ja oskused.  Kui praegu tundub, et juhid – vaesekesed! – saavad pidevalt vatti,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt