fbpx

Millega veereda aastal 2020? Vihjeid jagab tehnoloogiamess CES

Veesõiduk Manta 5 pakub liikumisrõõmu kuhjaga (Foto: tootja)

Suur tehnoloogiamess CES, mis toimub igal aastal kohe jaanuari alguses Las Vegases, on alati näidanud kätte mõned olulisemad tehnoloogilised suunad algavaks aastaks. Vaatame, millised uudised ja trendid võiksid meid puudutada transpordi ja liikurite valdkonnas, sest CES pole enam ammu vaid arvuti- ja elektroonikainimeste kooskäimiskoht. Suuremad liikumisvahendid on seal juba aastaid samuti suurelt esindatud. Kirjutab Kaido Einama.

Mercedes-Benzi auto, millega võiks sõita „Avataris“

Kontseptsioonautod on alati oma ajast ees olnud nii välimuse kui sisu poolest. Mercedes aga üritab tulevikus veelgi kaugemale vaadata, pakkudes välja ulmelise auto, mida lähemalt uurides polegi tänapäeval väga võimatu valmis teha.

Mercedese ülifuturistlik tulevikuauto AVTR (Foto: tooja)

Auto nimeks on AVTR – ühtlasi nii tuntud kassahiti „Avatar“ kui ka sõnaühendi Advanced Vehicle Transformation´i lühend.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt