fbpx

Galerii: vanatehnikafännide kokkutulek Hollandis

Detsembri keskel aastal 2019 leidis Hollandis Utrechti linna messikeskuses aset rahvusvaheline vanamootorrattalaat Central Classics. Ligi 10 000 ruutmeetri suurusel pinnal oli esindatud üle 200 eksponendi, kes pakkusid uunikum-mootorrattaid, mopeede ja jalgrattaid, nende varuosi ja varustust, samuti tööriistu ning tehnikaalaseid raamatuid ja dokumente.

Kui varem oli Hollandi laat kaks korda aastas – kevadel ja talvel, siis alates 2019. aastast leiab laat aset vaid ühe korra. Nii suutvat korraldajad oma sõnul pakkuda külastajatele ja müüjatele kvaliteetsemat laata. Järgmine Central Classics toimub 19.-20. detsembril 2020.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt