fbpx

Avatud küsimused

Lauri Tabur

Ebakindlana istusin nahksesse kontoritooli oma laua taga, ajasin pea kuklasse ja sulgesin silmad. Peas keerles miljon mõtet. See mõtete virvarr ärgitas mind ühtaegu nii tegutsema kui surus üha sügavamale tugitooli, mida enam ma tajusin uue rolliga kaasnevat vastutust. Uue juhina esimest päeva oma kohustusi täitma asudes ei tohtinud ma ju ometi midagi valesti teha. Vähemalt mitte nüüd, alguses.

Olin enne pikalt saanud mõelda muu hulgas sellest, mida ma tahaksin ja saaksin juhiametis ära teha. Ma ei olnud kindlasti parim ekspert nende hulgast, kelle ees ma tänasest seisin. Usun, et selles oli veendunud ka mu tiim. Samas olin ma noore ja hakkaja juhina siiski üsna kindel, et suudan mulle usaldatud eesmärgid täita ja olla hea juht.

Lõpuks tõusin püsti ning palusin sekretäril järgmisel hommikul kella üheksaks koku kutsuda juhtimismeeskond, et „ühiseid sihte seada“, nagu see sai juhtidele läinud e-postituses sõnastatud.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt