fbpx

Kaugel, aga ometigi nii lähedal?

Kaugtöö muutub aina enam töökultuuri tavanormiks. Kuidas seda aga juhtida, nii et koostöö toimiks vaatamata isegi väga suurele vahemaale ja ajavahele? Kirjutab Katri Delimoge.

Pean ühe järjekordse techie-kandidaadiga videovestlust ja teispool ekraani on minu vastas kammimata juuste ja unise naeratusega pidžaamas noormees. „Kell on siin [San Franciscos] 5 hommikul, aga see on igati okei. Mulle meeldibki siis vaikselt koodi mudida – päeval saab rahulikult võtta ja oma asju teha, trennis käia ja sõpradega ilma kella vaatamata kohvi juua. Vabadus ja paindlikkus sobib mu elustiiliga… Seega uuriksin nüüd, kas ma saan siin olles Eestis asuva firma heaks töötada!”

Hüvasti kontor, tere tulemast virtuaaltöö?!

Kuidas ikkagi kaugel olles igati lähedast (loe: toimivat) koostöösuhet luua?

Kodus? Rannas? Metroos? Töö saab edukalt tehtud, kui sul on kiire netiühendus ja motivatsioon ning kohusetunne. Uurimused näitavad,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt