fbpx

Valmis coaching’uks

Kas sina oled coaching’uks valmis? Või su organisatsioon, kliendid meeskond? Mida see valmisolek eeldab, kirjutavad Piret Bristol ja Kadri Arula.

Coaching ei ole ainult professionaalne arengumeetod, vaid ka juhtimise stiil ja võiks isegi öelda, et väärtushoiak ning suhtlemiskultuur. Samal ajal kui paljud inimesed on coaching’ust vaimustunud, on terve rida neid, kes loodavad, et see läheb üle kui moetrend, adumata, et tegelikult suhtlevadki juba paljud vastavate põhimõtete järgi. Me lihtsalt ei nimeta seda coaching’uks.

Digirevolutsioon on tekitanud meile ligipääsu infole, kõigele ja kõikjal. See ei ole ammugi enam võimu eeliseks: meil kõigil on võimalus olla liider ja see ei eelda konkreetset võimu. Inimesed soovivad ellu viia oma ideid ja rakendada teadmisi, mitte seda, mida nende juhid õigeks peavad. Oluline on inimeste kaasamine ja nende ideede kuulamine, koostegutsemine, kus kõigil lubatakse oma teadmisi avaldada ja nendega tõepoolest ka arvestatakse.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt