fbpx

Aitäh!

Me teame, et väike aitäh mõjub meile nii, et kasvatab vahel lausa tiivad selga. Ka tööl. Katri Delimoge kirjutab, kuidas luua ja säilitada tänulikkuse kultuuri organisatsioonis.

„Ma olen andnud endast nende aastate jooksul kõik: jäänud tööle hiljemaks, kui vaja; jõululaupäeva hommikul tulin bossi käsul kontorisse, sest tal oli imekiirelt vaja ühe dokumendi koopiat; puhkust olen võtnud osaliselt ja üksikute päevade kaupa, sest kogu aeg on ju tarvis kasumit kasvatada. Hiljuti korraldasin oma vabast ajast suure konverentsi meie juhtidele, mille „tänuks” sain vaid ühe pöial-püsti-emotikoni ettevõtte suhtluskanalis. Palk, boonused ja muud präänikud las jääda! Aga kas tõesti on nii raske märgata ja öelda „Aitäh sulle”?!” Töötaja, kelle suust see kõik tuli, istub kössis mu ees, käed külgedel ripakil. Tõepoolest, kui raske on siis aitäh öelda?!

 

Millegi eeldamine on kõikide jamade ema!

Olen liigagi sageli kuulnud ja näinud,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt