fbpx

Tiimitöö tahab pidevat treenimist

Miks meeskonnatöö alati ei toimi? Kes ja kuidas saab koostööd parandada? Kadri Kütt käis sel teemal rääkimas Allan Sombri ja Donald-Aik Sillaga MAD Meeskonnatreeningute Agentuurist ning Anneli Kikkasega meeskonnakoolitusi pakkuvast seiklusfirmast 360 Kraadi.

Kas on olemas ideaalselt toimivaid meeskondi?
MAD
: Meeskond on elav organism ja nagu inimesel, on tal oma tõusud ja mõõnad. Selleks et meeskond oleks tippvormis, tuleb ettevalmistusi teha ja treenida. Mõni meeskond saavutab väga hea vormi: neil on toimiv koosseis, inimesed tahavad seal töötada ja koos jõutakse tulemusteni. Kui aga koosseis või taustsüsteem muutub, hakkab ka tiim muutuma ja tippvorm võib kergelt käest ära minna. Vahel piisab isegi ühe liikme vahetumisest ja sünergia on kohe teine. Paralleele võib tuua spordist, kus ühel päeval maailmameistriks tulnud meeskond võib mõne aja pärast kaotada meeskonnale, kes polnud isegi 10 parema seas.

360: Iga meeskond on omanäoline ja täpselt nii ideaalne,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt