fbpx

Paavo Nõgene: Ma ei ürita olla kõige targem!

Paavo Nõgene (Foto: Liis Treimann /Äripäev/Scanpix)

Tallink Grupp on nii laevandus-, logistika- kui meelelahutusettevõte ja võib-olla on see põhjenduseks, miks sai mullu selle juhatuse esimeheks teatrijuhi ja kultuuriministeeriumi kantsleri kogemusega Paavo Nõgene. Kirjutab Paavo Kangur.

„Meil on 7400 töötajat, ma ei ürita olla kõige targem! See oleks isegi naeruväärne, kui ma seda püüaks. Kui juht usub, et ta on kõige targem, siis tõenäoliselt on tegemist egomaniakiga,“ rääkis Nõgene Tartu ettevõtlusnädala raames toimunud avalikul esinemisel. „Ma tõin Tallinki kultuuri, et diskussioon on lubatud. Ma ei karda palgata endast targemaid töötajaid.“

Paavo Nõgene asus Tallink Grupi juhatuse esimehe kohale 1. mail 2018. „Miks Enn Pant (nõukogu esimees, toim) mind kutsus? Ta teab, et ministeeriumi kantsler on treenitud ellu viima eesmärke. Meil on organisatsioonis kolm endist kantslerit ja me teame, et otsus peab olema seaduslik ja nägema ka hea välja.“

Nõgene lubas esimese kahe töökuu jooksul kohtuda kõigi töötajatega ja viis ka selle plaani ellu.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt