fbpx

Director kui tervik

Novembrist alates on Director teistsugune, nimelt moodustavad juhtimis- ja inseneriteemad nüüd ühtse terviku. Kui varem pidite näiteks Directoris ja Inseneerias persoonilugu mööda ajakirja taga ajama, siis nüüd on need kõrvuti. Sama põhimõtet kasutame ülejäänud materjali puhul – loodame, et nii on ajakirja lihtsam lugeda. Lisaks oleme toimetuses veendunud, et juhid peaksid olema kursis sellega, mis toimub inseneeriavallas, ja insenerid omakorda juhtimisküsimustega.

Meie tahame pakkuda ikka üksnes väärtuslikku sisu, aga eks igal lugejal on oma eelistused. Seetõttu on lisaks rubriigi märkele iga teksti alguses ikoon, kus on näha juhtimise ja insenerinduse teemade ligikaudne osakaal loos. Samuti on iga materjali juures selle lugemisele kuluva aja märge.

Persoonilugude kangelased on seekord Ragn-Sellsi juht Rain Vääna ja TTÜ emeriitprofessor Mart Min. Rain Vääna lähtub elus sellistest märksõnadest nagu usk, et teed õiget asja; usaldus ja tasakaal.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt