fbpx

Milliste muudatustega peab juht tegelema täna, et ettevõtte areng jätkuks?

Inimestel on tavaks hakata probleemidega tegelema ikka alles siis, kui king juba pitsitab. Rahvusvahelise ettevõtte Eesti üksusel on enamasti strateegiline värbamispoliitika juba organisatsioonikultuuri sisse kirjutatud, kuid kohalikul tasandil paraku selle olulisust sageli ei hoomata. Asja käis uurimas Gerli Ramler.

Rahvusvahelise juhtide sihtotsingu ettevõtte Pedersen & Partners Eesti juht Kairi Raudmets nendib, et peaaegu igas organisatsioonis on igapäevateemaks hea tööjõu saamine. Erinevus on tema sõnul vaid selles, kuidas keegi olukorda lahendab. On juhte, kes kustutavad tuld, leides end olukorrast, kus ettevõttes on puudu 20 inimest. Mõned juhid on õnnelikud oma püsiva töötajaskonna üle, aga kuna värsket verd ettevõttesse ei tule, on siiski oht ühel hetkel konkurentsis teistele jalgu jääda, sest töötajad ei ole piisavalt paindlikud, et muutustega kaasa minna. Kahjuks on vähe neid, kes tegelevad strateegiliselt ja süstemaatiliselt kompetentsusel põhineva tööjõuvajadusega.

Strateegilise personalijuhita on ettevõtetel tänases konkurentsisituatsioonis ja spetsialistide puuduses keeruline jätkuvalt areneda,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt