fbpx

Merike Saks ootab alt üles initsiatiivi

Elronis elu keeb: peagi ostetakse kuus uut rongi, käimas on suur digiteerimine ja tööprotsesside korrastamine. Kõik see toimub nüüd Merike Saksa käe all. Elroni eluga käis tutvumas Erik Samel.

 

Mis on Elronis praegu kõige suuremad mured-rõõmud?

Oleme saanud valitsuse nõusoleku osta kuus uut rongi – kõige rohkem võtabki praegu aega uute rongide soetamise ettevalmistamine. Teine teema on igasugused ettevõttesisesed protsessid ja protseduurid. Kuna ma olen värskelt alustanud juht ja iga juht teeb tavaliselt asju oma käe järgi, siis on nii mõnigi töö veel pooleli.

 

Mida täpsemalt on vaja teha seoses uute rongidega?

Tegeleme hanke ettevalmistamisega. Rongid tehakse rätsepatööna iga riigi liinide jaoks. Meile on küll soovitatud, et ostaksime rongid näiteks Saksamaalt, aga rongide rööpmelaius, vaguni laius, perroonide kõrgus jms on meil ju teine. Nii et iga kord,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt