fbpx

Mentorid Eesti ettevõtetes. Neli näidet

  Kas mentorlus – koostöösuhe, mis aitab saavutada paremaid töiseid ning isiklikke eesmärke – on moeasi või hädavajalik tööriist? Kogemusi jagavad ERR, Ericsson Eesti, Luminor ja SEB Eesti. Kirjutab Tuuli Elstrok.

„Minu jaoks on mentorlus juhi arengu katalüsaator,“ ütleb Gunnar Toomemets, Luminori Baltikumi privaatpanganduse ja varahalduse juht ning mentorprogrammi eestvedaja, Eesti Mentorite Koja juhatuse liige. „Kui muidu peab juht kõik ise välja mõtlema – mis toimib ja mis mitte –, ning seejuures ise oma vigadest õppima, siis mentorlus annab võimaluse saada häid näpunäiteid ja oma arengut läbi mõtestades kiiremini edasi liikuda. Juht on ikkagi üks tervik, mille moodustab nii see, kuidas sa isiksusena käitud, kui ka see, milline on su professionaalne karjäär.“ Ta lisab, et juhil on oma tiimi rohkem vaja kui tiimil teda, sest tulemuse peab ta suuresti tooma just tiimi abil.

 

Gunnar Toomemets usub,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt