fbpx

Kaks pead on ikka kaks pead

 

Kaidi Kuusmaa (vasakul) ja Maarika Liivamägi

Juhtimismeetodid, mis veel kümme aastat tagasi aitasid edu saavutada, nüüd enam ei tööta. Lähemalt kirjutavad Eesti Mentorite Koja juhatuse liikmed Maarika Liivamägi ja Kaidi Kuusmaa.

Uue põlvkonna töötajad ei ole nõus täitma ainult käsuliini pidi saabunud ülesandeid, vaid eeldavad, et neid on kaasatud otsustamisse, samuti tahavad nad aru saada, miks midagi on vaja teha. Aina olulisem on, et juht ja organisatsioon toimiksid töötajaskonnale oluliste väärtustega kooskõlas. Kui see nii ei ole, siis lahkutakse kergesti, sest üleüldine tööjõupuudus annab suurema kindluse, et küll kusagil ikka uue töö leiab.

Digiajastul muutub keskkond väga kiiresti ja palju on ebakindlust. Infoküllus on hoomamatu. Samas ei ole muutunud ootus, et kõigele vaatamata tagaks juht ikkagi edukalt kõigi eesmärkide saavutamise ja väga hea oleks, kui ka nende ületamise.

Ilmselgelt pole tegu kerge ülesandega.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt