fbpx

Galerii: Łódźi vanatehnikalaada kuldsed hetked

Opel GT (1972), läbisõit 158 900 km. Hind 99 900 zlotti ehk umbes 23 200 eurot.

Septembris Poolas Łódźis toimunud traditsiooniline vanatehnikalaat Moto Weteran Bazar tõi kokku tuhatkond kauplejat ja kümneid tuhandeid vanatehnikahuvilisi. Seekordne laat paistis silma mootorrataste ebaharilike külgkorvide ja kärudega ning pakkus võimalust soetada suurt valikut äsja renoveeritud kauneid sõidukeid. Moto Weteran Bazar on Poola suurim motoentusiastide ja kollektsionääride kokkutulek, kus ostetakse, müüakse ja vahetatakse kõike, mis on seotud vanatehnikaga – klassikalised autod ja mootorrattad, rõivad ja aksessuaarid, raamatut, mudelid, ajalooline militaartehnika ja antiikesemed. Legendaardne Poola laat toimus esimest korda aastal 1992, tähistades seekord juba 27. tegutsemisaastat. Tekst ja fotod Gerli Ramler.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt