fbpx

Las minna!

Liidri kingadesse astumisel on nii mõndagi nagu enne, aga ometi on kõik teistmoodi. Mis tuleb jätta eilsesse, et selles privilegeeritud seisuses ka päriselt täna-homme ja kõikides ülehomsetes edukas olla, sellest Katri Delimoge juttu teebki.

„Kõik on täpselt nagu enne, aga lihtsalt kordi võimsam – priskem palk, rohkem alluvaid, päris oma kontor ja uhkem ametiauto. Enam ei pea ka kaheksaks tööle kohale laekuma, võib vabalt hommikul korralikult kümneni põõnata!” kekutab värskelt spetsialistist osakonnajuhiks edutatud tüüp mobiiltelefonis kolleegi ees. „Muuseas, see piiksuva häälega Anneli retseptsioonist on ikka ehe blond – printeritoonerit vahetas nagu mälu kaotanud MacGyver! Ja põhiuudis: paku, kes on see tegija, kes lõpuks ometi nende logistikafirma toladega koostöölepingu lukku sai, ah?! Minaaa muidugi!”.

Pelgalt tiitel visiitkaardil?

Oh ei, liidristaatus on küll suur tunnustus, aga see tuleb ka väärilise hinnasildiga. Liidrit defineerib kokkuvõetuna positiivsete tulemuste saavutamine oma inimeste kaasamise kaudu ning ühiselt pingutamine eesmärkide nimel.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt