fbpx

Läbipõlemist saab ennetada

Septembri Directoris on põhitähelepanu all läbipõlemine. Ehk on just nüüd, pärast suve hea seda endale teadvustada, et mitte suure hooga ennast ummikusse töötada. Teema leiab käsitlust mitme nurga alt: kuidas läbipõlemist ennetada ja mida teha, kui see on juba käes. Lisaks on põnev lugeda doktor Toomas Põllu lugu sellest, millised protsessid meie kehas läbipõlemise ajal toimuvad. Agne Puusaar ja Kadri Mägi-Lehtsi märgivad oma artiklis, et kahjuks ei oska inimesed läbipõlemist sageli enne ära tunda, kui olukord on juba päris halb. Kusjuures eelkõige ohustab see neid inimesi, kes on keskmisest enam ambitsioonikad, empaatilised ja pühendunud – seega just neid, kes on ettevõtte jaoks kõige olulisemad.

Juhi üks kohustusi on märgata, kui kellegagi tema ettevõttes midagi sellist toibub. Aga ta pole muidugi ka ise läbipõlemise eest kaitstud, olgu ta värskelt ametisse asunud või vana kala. Tuuli Elstrok kirjutab kolme juhi kogemusest.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt